Over de maker

"Mijn spellen varieren van leerzame kinderspellen tot strategisch spellen voor oudere spelers en bereiken daardoor een breed publiek."

Ik heb het geluk gehad dat ik ben groot gebracht met veel spelletjes spelen. Tijdens mijn studie Toegepaste Wiskunde is mijn interesse in spellen ontplooit in een geweldige hobby; het bedenken van nieuwe bord- en kaartspellen. Mijn wiskundige achtergrond helpt me bij het uitdenken van de onderliggende wiskunde die ieder spel bevat, waarvan kansrekening een goed voorbeeld is.

Wat ik altijd een geweldige avond vind is met mijn vriendin of een aantal vrienden een avondje spellen spelen. Altijd een mooie combinatie van lol en spanning in het spel. Dit soort avonden zou iedereen af en toe moeten meemaken. Goed voor de ontspanning en sociale contacten. Mijn doel is om met mijn spellen hieraan een vernieuwende bijdrage te leveren.

Ik vind het altijd erg prettig als het niet te veel tijd en moeite kost om de spelregels te begrijpen. Met een beperkt aantal krachtige regels moet het spel helemaal kloppen. De regels moeten op een logisch manier aansluiten bij een thema wat me aanspreekt. Ook moet het spel voor alle spelers leuk zijn tot het einde. Uiteraard voldoet mijn spel aan deze kenmerken voordat ik het probeer uit te geven. Mijn spellen varieren van leerzame kinderspellen tot strategisch spellen voor oudere spelers en bereiken daardoor een breed publiek.

Neem vandaag nog contact met me op voor samenwerking, vragen etc.

- Jouke Korf