De spellen › Antarctica

Antarctica

Uitleg

Het is zomer op de zuidpool. Twee jonge zeehonden en twee jonge pinguïns leven op een smeltende ijsplaat. Ze moeten steeds verder zwemmen naar de scholen met vis. Bovendien varen er jagers rond die proberen de dieren te schieten. De spelers zorgen ervoor dat de dieren veilig opgroeien. Ze kunnen patrouilleboten en helikopters inzetten om de dieren tegen de jagers te beschermen. De spelers winnen als alle dieren volwassen zijn geworden. Antarctica is een dynamisch strategiespel waarbij elke speler een eigen taak heeft. Samen houden de spelers de beweging van de vissen en de jagers goed in de gaten. Het spel kan op verschillende niveaus gespeeld worden.

Bestellen

Antarctica kan besteld worden op internet via de website van Vredesmuseum Natuurlijk is Antarctica ook te koop in meer dan 100 winkels in Nederland. Kijk voor de dichtsbijzijnde winkel bij jou in de buurt op de website van Zonnespel.

Uitgever

Ik heb als bij Stop de Stropers met groot plezier samengewerkt met Steven van Rijsdijk van Zonnespel. Steven heeft met zijn voorliefde voor coöperatieve spellen en creatieve inzichten de coöperatieve spellen in Nederland groter en groter gemaakt. Op de website van zonnespel kun je veel meer lezen over zijn geweldige collectie coöperatieve spellen.